dimarts, de març 31, 2009

Un canvi per guanyar eficàcia contra la crisi

Ja som gairebé a la meitat d’aquest mandat municipal, i podem dir que l’Ajuntament de Castellar té un equip de govern més que consolidat. Ara, però, ens toca lluitar contra les dificultats econòmiques amb tots els instruments al nostre abast, i per guanyar eficàcia en la nostra gestió, he decidit fer una petita reestructuració de les regidories que m’afecta personalment.

Considero que el que ha de fer l’alcalde en aquests moments difícils és dedicar totes les seves forces a combatre la crisi econòmica i a liderar els projectes estratègics del municipi. Per això he decidit deixar les regidories de Joventut i Esports. La meva feina en aquestes àrees ha estat positiva i enriquidora per a mi, i espero que també per al poble.

Estic tranquil i il·lusionat perquè deixo aquestes responsabilitats en molt bones mans: la Glòria Massagué s’encarregarà de Joventut, i la Pepa Martínez, d’Esports. Les dues són regidores ben valorades per la ciutadania, que ja estan fent una gran tasca en altres àmbits i tenen perfils idonis per assumir les noves competències.

Malgrat tot, continuaré sent el coordinador de l’Àrea Social de l’Ajuntament, perquè la nostra aposta per les polítiques socials és prioritària. Aquest any hem augmentat un 15% el pressupost de Benestar Social, i l’any que ve traslladarem totes les regidories d’aquesta Àrea a l’Espai Tolrà per tal de reforçar-ne la coordinació i millorar les nostres accions. Els castellarencs i castellarenques poden estar segurs que tenen l’alcalde al seu costat, ara més que mai.

Som un equip de govern eficient i amb sensibilitat social, i ens deixarem la pell per ajudar la gent de la nostra vila. Estem preocupats pel present, però també convençuts que, entre tots, posarem les bases per construir un futur de progrés per a Castellar del Vallès.

1 comentari:

Jordi i Oriol ha dit...

En Resum, l'alcalde no pot assumir joventut i esports com alguns vam predir.