dilluns, de març 23, 2009

Gaudir del poble i les seves activitats

Estem immersos en la Setmana del Pallasso, que converteix Castellar, durant 10 dies, en la capital catalana del Pallasso. El festival s’ha consolidat com un dels trets d’identitat del poble i arriba enguany a la seva 7a edició, amb 43 activitats programades –33 d’elles, espectacles de clowns pels carrers i places de la vila–. Aquestes activitats van començar dijous passat, coincidint amb la festivitat de Sant Josep.

La Fira de Sant Josep va ser tot un èxit. El temps va acompanyar, i els castellarencs i castellarenques van respondre, una vegada més, de forma multitudinària. Amb aquesta ja en van unes quantes: Sant Josep,
la Trobada Custom, la Fira Fora Estocs... La gent de Castellar té ganes de gaudir del seu poble i de les activitats que es programen, i això és una molt bona notícia. La Fira d’Aliments Artesanals –que aplegava 62 parades– va ser l’activitat que més públic va aplegar dijous passat.

També cal destacar que el programa El Club, de TV3, va ser present a la plaça Major durant tota la tarda amb diverses connexions en directe.