dijous, de març 12, 2009

Apropem l’Ajuntament a tothom

L’Espai Tolrà acollirà, l’any que ve, un nou punt d’atenció a la ciutadania. Obrirem una oficina descentralitzada del Servei d’Atenció al Ciutadà, i ho farem en una zona de Castellar densament poblada que no disposa, encara, de cap dependència municipal. Prop dels veïns i les veïnes podrem atendre millor les seves demandes i els facilitarem la realització dels seus tràmits –que podran fer d’una manera més còmoda, sense haver de desplaçar-se fins al Palau Tolrà–.

Aquesta nova seu de l’Administració municipal també disposarà d’una sala de reunions on jo mateix, els regidors i regidores i els tècnics municipals passarem visita amb els ciutadans. Volem, en definitiva, redistribuir els serveis pel poble i millorar l’atenció per tal d’apropar l’Ajuntament a tots els castellarencs i castellarenques.

Per altra banda, traslladarem a l’Espai Tolrà les regidories de Benestar Social, Cooperació i Voluntariat, Educació, Gent Gran i Salut (la de Joventut ja hi és). D’aquesta manera reforçarem la coordinació entre les regidories de l’Àrea Social i millorarem l’eficàcia de les polítiques socials, que són una prioritat per l’Ajuntament.

Tot el projecte està finançat íntegrament pel Fons Estatal d’Inversió Local, la principal iniciativa del Govern central per combatre la crisi econòmica. Començarà a executar-se el mes vinent i estarà enllestit a finals d’any.