dimecres, de març 25, 2009

L'Espai Cívic, a principis de l'any que ve

El nou Espai Cívic de la plaça Major estarà enllestit el primer semestre de l’any que ve. Les obres ja han encarat la seva recta final, i ahir vam convidar-hi els mitjans de comunicació per explicar-los com serà. Volem que sigui un espai comunitari, de cohesió social, que orienti la seva activitat cap a la cultura, la formació, les noves tecnologies, la promoció econòmica i, evidentment, l’oci.

L’equipament aglutinarà edificis diferents (l’Auditori Municipal Miquel Pont, l’edifici nou de la plaça Major, el Mercat Vell i el Casal d’Avis i l’antic Punt d’Informació Juvenil), però estaran connectats interiorment i funcionaran de forma integral. Hi haurà una planta dedicada per complet a l’atenció ciutadana, amb un nou Servei d’Atenció al Ciutadà i l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, entre altres dependències.

Per altra banda, l’Auditori mantindrà l’aforament actual (320 butaques), es climatitzarà i se’n millorarà l’acústica i altres característiques tècniques. L’Espai Cívic inclourà també sales per a exposicions i sales polivalents que es podran utilitzar per reunions, formació o activitats físiques. El conjunt de l’equipament disposarà, a més, de wifi, diversos punts d’accés gratuït a Internet i aules d’informàtica.

En síntesi: l’any que ve tindrem, a la plaça Major, un equipament modern i complet per atendre millor la ciutadania, impulsar la vida comunitària, la cohesió social i la promoció de la nostra vila. Podeu trobar més informació sobre l’Espai Cívic en aquest enllaç.