divendres, d’octubre 02, 2009

Missió complerta

La reparació del mur de contenció de l’escola El Sol i la Lluna ja està pràcticament enllestida. De fet, les obres del propi edifici de l’escola ja es van poder reprendre aquest estiu. Per altra banda, la reforma de les dues pistes de tennis que es van fer malbé amb l’esllavissada del mur podrà començar la primera quinzena de novembre i estaran enllestides abans que finalitzi l’any.

Desprès de l’ensurt que vam tenir al mes d’abril, quan les pluges van fer caure el mur de contenció de l’escola El Sol i la Lluna i van amenaçar amb endarrerir les obres de construcció del centre, les coses tornen a la normalitat. Ho vaig poder comprovar el passat dimarts sobre el terreny.

La nova escola, si no tenim cap nou ensurt, estarà a punt per l’inici del curs escolar 2010-2011. Complir aquest compromís és una tasca que està requerint un gran esforç per part de tothom. S’ha actuat amb celeritat i decisió, però sense precipitacions, i ara podem gaudir de la satisfacció de la feina ben feta. Gràcies a tots els que heu fet possible aquesta realitat.