divendres, d’abril 17, 2009

Èxit del BRAM! en la seva inauguració

Més de 200 persones van assistir ahir a la inauguració del BRAM!, la Mostra de Cinema de Castellar que estrenem enguany. Que una mostra de cinema social i alternatiu aplegui dos centenars de castellarencs un dijous al vespre és un símptoma de la bona salut cultural de la nostra vila. En la sessió inaugural el cineasta Pere Portabella va presentar la seva pel·lícula El silenci abans de Bach.

El BRAM! està complint, per tant, el seu doble propòsit: dinamitzar i promocionar la vida cultural de Castellar, i fomentar la transmissió de valors i la reflexió entorn de diverses temàtiques socials. També volíem recuperar l’esperit del Cine-Club que va funcionar anys enrera al poble i que, malauradament, es va perdre. Esperem que l’èxit d’aquesta primera edició –i la recuperació, l’any que ve, d’un Auditori en condicions òptimes per acollir les projeccions– consolidi el BRAM! com un símbol de la identitat cultural de Castellar.

La Mostra, doncs, ha arribat per quedar-se, i m’agradaria fer una crida a tothom qui hi estigui interessat perquè s’involucri en l’organització de les properes edicions. De moment, però, us convido a gaudir de la primera durant aquest cap de setmana a la Sala Blava de l’Espai Tolrà. Les pel·lícules projectades s’ho valen.

Podeu consultar la programació del BRAM! en
aquest enllaç.