dijous, de gener 07, 2010

Any nou, piscina nova

Hem començat l’any presentant el projecte de renovació integral del Complex Esportiu de Puigverd que aviat permetrà als castellarencs i les castellarenques gaudir d’una piscina i un centre de fitness i activitats dirigides en condicions. D’aquesta manera volem donar resposta als usuaris d’aquest centre que ens havien fet arribar les seves queixes per les mancances que presentava.

Es tracta d’un projecte ambiciós que té l’objectiu de millorar la qualitat del servei i, alhora, dimensionar-lo per una població de 23.000 habitants. En línies generals, la intervenció suposarà que el centre passi a disposar de 500 metres quadrats de nous vestidors i dupliqui la superfície destinada en l’actualitat a les activitats dirigides i de fitness. A més, es crearan nous espais com ara una pista de pàdel exterior, una àrea interior de piscina lúdica i spa, una nova recepció que inclourà un servei de bar-cafeteria i unes dependències per al Servei de Fisioteràpia Infantil.

La nova concessionària, que s’encarregarà de les obres i la gestió del complex, és SIGE 2005. Aquesta empresa assumirà també la reparació de totes les deficiències que actualment presenta la instal·lació i que s’han acumulat al llarg del temps. A banda del complex de Puigverd, haurà de gestionar i explotar a més el servei de les instal·lacions esportives de l’Airesol-D.

En total, està prevista una inversió de 2.856.000 euros i les obres tindran una durada de 15 mesos a comptar partir de l’inici previst de la concessió el proper 1 de febrer.

El compromís de SIGE 2005 amb l’Ajuntament és fer les obres sense interrompre l’activitat del centre, tot i que és evident que els usuaris hauran d’assumir algunes molèsties derivades de l’actuació. Vagin per endavant les meves disculpes per les anomalies que les obres puguin ocasionar durant els propers mesos.

En qualsevol cas, la posada en marxa de la renovació integral del Complex Esportiu de Puigverd és una de les prioritats del meu equip de govern. Arribar fins aquí ha estat un procés complicat i llarg però, ara sí, podem dir que es veu la llum al final del túnel.

1 comentari:

Ima_nunu ha dit...

Esta molt bé l'ampliació de l'equipament esportiu, però... algú de vosaltres ha anat a la piscina "pública" a l'estiu?
Jo tinc dues criatures petites i... entre els casals d'estiu i que no es massa gran (tenint en compte el nº d'habitants...) algun cop em sortit només passant per la dutxa---