divendres, de maig 15, 2009

Solucions per al complex esportiu Puigverd

L’equip de govern de Castellar vetlla perquè els serveis municipals es prestin de forma satisfactòria i, per aquest motiu, hem decidit emprendre una sèrie d’accions per tal de millorar el complex esportiu Puigverd. Per començar, hem rescindit –de comú acord– la concessió a l’empresa UBAE Fitness: creiem que en feia una gestió manifestament millorable, tot i la bona feina dels treballadors de l’equipament. El complex pateix força mancances i un dèficit de manteniment.

Així doncs, abans de l’estiu sotmetrem a l’aprovació del Ple municipal la dissolució del contracte amb UBAE i una proposta de reforma integral de l’equipament. La nova empresa concessionària –s’obrirà un procés d’adjudicació– estarà obligada a fer una sèrie d’inversions per tal de millorar les instal·lacions i els serveis, i també haurà de fer una planificació de la gestió esportiva. A més, es mantindrà el contracte als treballadors actuals: ja ens hi hem reunit per garantir-los el futur del seus llocs de treball.

Com és natural, però, aquesta millora no es farà palesa d’un dia per l’altre: és un procés que, forçosament, trigarà un temps a completar-se. Tenim previst que les obres de reforma comencin abans que acabi l’any i, això sí, no impediran que els usuaris continuïn fent ús de la zona esportiva.

En definitiva, ens toca demanar una mica més de paciència, però em satisfà anunciar que ja hem posat fil a l’agulla per resoldre els problemes.

Més informació en
aquest enllaç.

1 comentari:

Unknown ha dit...

la verdad es que estoy hasta las narices por no decir otra cosa de promesas y comentarios de politicos que luego con escusas o lo que sea no se cumplen , y no me refiero a ninguno en concreto pues en mi larga vida o corta segun se mire todos los partidos estais cortados por el mismo rasero y os creeis que que el pueblo o ciudadano es tonto o se le puede torear . y estais muy equivocados,lo que pasa es que la ciudadania esta muy pero que muy desilusionada tanto en deporte como en todos los temas . espero equivocarme y tener que disculparme por el comentario .atentamente Josep maria puig colomer