dimecres, de setembre 02, 2009

Més comunicació ciutadana i més facilitats en els tràmits administratius

Coincidint amb Festa Major d’enguany, des de l’Ajuntament posem en marxa dos nous canals de comunicació ciutadana. Demà s’estrena un butlletí electrònic setmanal (L’ajuntament digital) que la ciutadania podrà rebre cada dijous al seu correu electrònic, i que inclourà les notícies i l’agenda d’activitats del municipi. A més, també podreu estar informats via SMS de les incidències a la via pública, els esdeveniments culturals i altres informacions d’interès. Ambdós serveis són, evidentment, gratuïts, i ja us hi podeu subscriure a través del web municipal.

L’aposta de l’Ajuntament per les noves tecnologies també facilitarà a la ciutadania els seus tràmits amb l’Administració. A partir d’aquest mes serem el primer consistori de Catalunya que permetrà als ciutadans comunicar telemàticament les seves dades de residència a les principals administracions públiques (Agència Tributària, Direcció General de Policia, Institut Nacional de Seguretat Social...). A partir de l’any vinent, a més, engegarem dos nous projectes: l’e-NOTUM i l’e.FACT. El primer permetrà a l’Ajuntament realitzar notificacions per mitjans electrònics, mentre que el segon és una factura electrònica que agilitzarà els tràmits amb els proveïdors.

Per últim, vull destacar l’activa presència de l’Ajuntament de Castellar a la xarxa social
Facebook. El grup Estima Castellar ja ha sobrepassat la xifra dels 1.100 membres. Us animo a que el continuem fent créixer!