dijous, de juny 04, 2009

Un comerç a l’alçada de Castellar

Ahir ens va visitar el Diputat President de l’Àrea de Comerç de la Diputació de Barcelona, Xavier Florensa. El motiu de la seva visita era conèixer in situ les activitats de dinamització comercial que hem engegat a la vila. Si volem que Castellar no sigui una població dormitori, una de les coses que hem de fer és, sens dubte, potenciar el nostre comerç. Necessitem una oferta comercial dinàmica i concentrada, pròpia d’un municipi de 23.000 habitants. I per tal d’aconseguir-ho, treballem en dues línies.

Per una banda, volem consolidar el centre de la vila com a nucli comercial –un dels principals problemes dels nostres comerços és la seva dispersió geogràfica–. Així doncs, oferim incentius fiscals als establiments que hi aixequin persiana i col·laborem amb l’Associació de Comerciants de Castellar (ACC) en iniciatives com l’emplaçament d’un sistema de senyalització comercial a la zona. Per l’altra banda, també col·laborem amb l’ACC en diverses activitats de dinamització. La més coneguda és Els dissabtes a la tarda, queda’t a Castellar!, a la qual s’afegiran ara els Dimecres bojos i la Cuina del Mercat.

Atenem les urbanitzacions

Canviant de tema, ahir també vam presentar, en roda de premsa, el balanç dels dos anys d’actuació de la Regidoria d’Atenció a les Urbanitzacions. Vull destacar que, en el període 2007-09, hem invertit a les urbanitzacions de Castellar 2,4 milions d’euros, amb el manteniment de carrers com a prioritat. Podeu consultar-ne els detalls en aquest document.

1 comentari:

enric moran ha dit...

No us han dit mai a una botiga de Castellar "aixo que em demanes no ho tinc, pero t'ho puc demanar"?? pobres de vosaltres si caieu al parany. Passats 15 - 20 dies encara no ho tindreu, i a mes hi ha força possibilitats que finalment no sigui exactament el que volieu.....i la propera vegada anireu a Sabadell o a Barcelona.